Cos de cumparaturi

0 produs(e) - 0,00 RON
Cosul tau este gol!

Termeni si Conditii

 

Serviciile pe care Magic Nature le presteaza Utilizatorului sunt supuse urmatorilor termeni de utilizare.

Magic Nature isi rezerva dreptul sa completeze sau modifice oricand termenii de utilizare fara consimtamantul utilizatorului. Versiunea cea mai recenta a termenilor de utilizare poate fi vazuta accesand pagina "Termeni si conditii".

Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor, acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. In cazul in care nu agreati aceste prevederi, va rugam sa nu folositi site-ul http://www.magicnature.ro, acordul fiind singura conventie dintre utilizatorii site-ului http://www.magicnature.ro si  Magic Nature, proprietarul site-ului.

MODIFICARI ALE TERMENILOR

Magic Nature isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile aplicabile folosirii http://www. magicnature.ro si dreptul de a introduce noi conditii. Astfel de schmbari, modificari, adaugiri sau retrageri vor intra in vigoare imediat dupa afiaarea lor pe site sau prin alte mijloace de informare a utilizatorului. Orice fel de utilizare a site-ului http://www.magicnature.ro dupa aceste notificari va fi luata drept acceptare a acestor schimbari, modificari, adaugiri de catre utilizator.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul http://www.magicnature.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie de resurse ce constau in domenii de descarcare, comunicare si produse de informare. Toate Serviciile, update-urile, mariri, noi aspecte si/sau adaugarea oricaror alte propietati noi de Web sunt supuse termenilor de utilizare.
Utilizatorul este responsabil de obtinerea si mentinerea telefonului, harware, software si alte echipamenete necesare accesului si utilizarii site-ului http://www.magicnature.ro cat si de toate schimarile ce vor avea loc.

CONFIDENTIALITATE

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorul Magic Nature are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Magic Nature nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de drepturile de acces, de interventie asupra datelor furnizate de dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale transmise de dumneavoastra si de a solicita in mod gratuit stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa Magic Nature.

Va este recunoscut, de asemenea, dreptul de a va adresa justitiei, in cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra au fost nerespectate.
Precizam si ca, potrivit articolului 12 din Legea nr. 506/2004, alineatul 1, "este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari".

ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE

1. Acest contract, ce cuprinde clauze aplicate in utilizarea http://www. magicnature.ro, expune termenii si conditiile ce se vor aplica in utilizarea site-ului http://www.magicnature.ro. Utilizand site-ul, cu alte scopuri decat de a da citire acestui contract pentru prima data, utilizatorul se angajeaza sa respecte aceste conditii si termeni de utilizare. Dreptul de a folosi http://www.magicnature.ro este exclusiv al utilizatorului si nu poate fi transferat nici unei alte persoane sau entitate. Utilizatorul este direct raspunzator pentru folosirea contului personal (sub orice nume si parola), cat si pentru asigurarea ca utilizarea contului se va face respectand clauzele acestui contract. Utilizatorul se va face responsabil si pentru protejarea confidentialitatii parolei, in cazul existentei aceastuia.

2. Magic Nature are dreptul de a modifica sau intrerupe orice aspect sau particularitate a site-ului http://www.magicnature.ro, incluzand, dar nelimitandu-se la, continut, orele de disponibilitate si echipamentul necesar accesarii si utilizarii.

RESPONSABILITATILE UTILIZATORULUI

1. Utilizatorul trebuie sa foloseasca http://www.magicnature.ro in conformitate cu legea. Nu trebuie sa posteze sau sa transmita prin intermediului site-ului http://www.magicnature.ro mici un material care sa incalce sau sa contravina in nici un fel drepturile celorlalti, care sa fie amenintator, abuziv, vulgar, obscen, profan-defaimator, care sa nu respecte dreptul la intimitate, sau la publicitate, adica orice comportament care poate fi considerat o ofensa sau care sa provoace dotarii catre stat sau sa incalce legea sau care, fara consimtamantul prealabil al Magic Nature, contine elemente de reclama a diferitelor produse sau servicii. Nici un comportament al utilizatorului ce nu corespunde cu restrictiile sau obiectiile Magic Nature nu va fi permis. Utilizatorul nu trebuie sa foloseasca http://www.magicnature.ro pentru scopuri de publicitate sau alte solicitari comerciale cum ar fi solicitarea utilizatorilor de a devini membri ale altor servicii de informare online, aflate in concurenta cu Magic Nature.

2. http://www.magicnature.ro contine materiale protejate de legea dreptului de autor, sau alte informatii cu dreptul de proprietate, incluzand texte, software, poze, materiale video, grafice, muzica, sunete si altele. Toate materialele pe care http://www.magicnature.ro le cuprinde sunt in conformitate cu legile drepturile de autor din Romania. Magic Nature detine dreptul de autor in ceea ce priveste selectare, coordonarea, aranjarea continutului. Utilizatorilor le este interzisa modificarea, publicarea sau transmiterea sau participarea in trasferuri sau vanzari. De asemenea ei nu trebuie sa abuze, partial sau integral, de continut. Utilizatorul are dreptul de a descarca de pe site materiale ce sunt protejate de legea dreptului de autor, doar in scopuri personale. Magic Nature nu permite copierea, redistribuirea, retransmiterea, publicarea in scopuri comerciale a materilalelor fara permisiunea prealabila sau fara acordul Magic Nature sau a autorului. In cazul in care se permite copierea, redistribuirea sau publicarea materialului protejat de legea dreptului de autor, nu se va face nici o modificare sau stergere a dreptului de autor. Utilizatorul trebuie sa constientizeze ca nu detine nici un drept asupra materialelor protejate de dreptul de autor descarcate de pe site.

UTILIZAREA SERVICIILOR

In utilizarea serviciilor acordate de Magic Nature, utilizatorul trebuie sa respecte urmatoarele:
- sa nu foloseasca serviciul in legatura cu expertize, concursuri, scrisori in lant, junk mail, spam, sau alte mesaje duplicitare de natura comerciala.

- sa nu defaimeze, abuzeze, hartuiasca, ameninte sau sa incalce drepturile legale (la intimitate, de reclama sau altele).

- sa nu publice, posteze, distribuie sau sa raspandeasca nume, materiale, informatii profane, rauvoitoare, de amenintare, obscene, indecente ce nu corespund legii.

- sa nu publice materiale, poze, imagini, software cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv.
- sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, troieni, documente virusate, sau alte sisteme sau programme asemanatoare ce pot afecta sistemele de operare. 
- sa nu faca publicitate sau sa presteze servicii de vanzare-cumparare in scopuri personale, decat daca Serviciul de comunicare permite acest lucru.

- sa nu downloadeze un document publicat de un alt utilizator al Serviciului de Comunicare care sa nu poate fi reprodus, distribuit sau prezentat in mod legal.

- sa falsifice sau sa stearga informatii privind managementul dreptului de autor, notificari.

LIVRAREA COMENZILOR

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

• Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii pentru produsele de pe stoc;

• In situatii speciale, timpul de livrare poate fi depasit. Situatie in care veti fi notificat telefonic;

• Receptia coletelor se face in prezenta reprezentantului firmei de curierat.

POLITICA DE VANZARI

Preturile produselor de pe site-ul http://www.magicnature.ro sunt exprimate in RON, contin TVA si sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ofertele speciale exista posibilitatea ca discount-urile sa fie diminuate fata de oferta generala.

Putem sa ne asumam raspunderea pentru ceea ce vindem si sa garantam faptul ca nu exista niciun risc pentru cei care sunt hotarati sa devina clienti. Exista suficiente avantaje pentru a cumpara ceea ce noi recomandam.

Magic Nature va putea desfasura orice campanie promotionala pentru produsele prezentate, conditiile de desfasurare ale acestora fiind stabilite si publicate pe site-ul http://www.magicnature.ro

Facturarea produselor oferite prin intermediul site-ului http://www.magicnature.ro se face doar catre persoane fizice si juridice din Romania.

Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului afisat pe site, cheltuielile de expeditie si eventualele taxe percepute de statul roman (taxa verde etc.). Magic Nature nu percepe taxe suplimentare la cumpararea produsului.

TAXA VERDE

Facturile emise vor include si contributia "TIMBRU VERDE" de 7 RON, plus TVA, reprezentand costurile pentru colectarea si reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), instituita conform Directivei europene EC/96/2002 si HG 448/2005, obligatorie din 30.04.2007.

Potrivit legislatiei in vigoare, detinatorii de deseuri de echipamente electrice si electronice vor putea sa le predea gratuit la punctele de colectare municipale sau la magazine odata cu achizitia unui echipament nou din aceeasi categorie de produse. 

SERVICE SI GARANTIE

In situatia in care produsul beneficiaza de garantie, acesta va fi insotit de certificatul de garantie valabil in Romania.

Perioada de garantie este stabilita in functie de tipul si marca produsului, fiind specificata in certificatul de garantie. Daca nu se specifica altfel, garantia este de 12 luni pentru produsele care beneficiaza de garantie.

Inceputul perioadei de garantie coincide cu momentul livrarii la client si expira dupa perioada mentionata in certificatul de garantie.

In cazul aparitiei de defectiuni in perioada de garantie, produsul se va returna in ambalajul original, impreuna cu toate manualele si accesoriile incluse, insotit de factura fiscala si certificatul de garantie la adresa specificata pe certificat, service-ul autorizat.

Pentru mentinerea garantiei, produsele trebuie instalate, puse in functiune, folosite, intretinute, depozitate si transportate conform documentatiei care insoteste produsul.

Reparatiile efectuate de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. Se va refuza acordarea garantiei in cazul produselor care nu vor avea etichetele sau sigiliile de garantie intacte.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse, produse utilizate in conditii neadecvate sau nerecomandate de producator (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, variatii de tensiune, umiditate, actiune substante chimice, prezenta virusilor informatici sau a unor programe informatice cu potential distructiv etc).
Costul de trimitere al acestor produse la service revine in exclusivitate clientului.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Magic Nature nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea, in orice fel, a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Specificatiile produselor afisate pe site-ul http://www.magicnature.ro sunt informative, cuprind caracteristicile esentiale ale produselor si, de regula, sunt puse la dispozitia noastra de producatori, asa cum sunt definiti acestia de Legea 449/2003, care pot modifica informatiile furnizate initial, fara instiintare prealabila.

Imaginile afisate pe site in dreptul produselor sunt informative si pot diferi de produsul livrat efectiv, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, accesoriile, etc.

Dupã caz, pentru o mai buna intelegere a caracteristicilor unui produs, http://www.magicnature.ro poate prezenta informatii si imagini suplimentare despre produsul respectiv.

Trimiterile la site-urile fabricantilor produselor sunt numai pentru o informare mai detaliatã a Clientului. Magic Nature nu rãspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor respective, a caror raspundere o poarta in intregime proprietarii acestora.


Activitatea de comercializare si distributie din oferta http://www.magicnature.ro este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. Magic Nature nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

LITIGII

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si Magic Nature vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu a fost stins pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre prevederile mentionate in Termenii si conditiile de utilizare a site-ului http://www.magicnature.ro este stabilita ca fiind nula sau nevalida, valabilitatea celorlalte prevederi se mentine in continuare.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri sau precizari privind Termenii si conditiile de utilizare a site-ului http://www.magicnature.ro prin una din metodele disponibile: e-mail, telefon, fax.

Nota: pozele au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale

Designed by EvoWebs